Aktuality

Up Späť na Aktuality

Prečo využívať služby finančného agenta?

Prečo využívať služby finančného agenta?

Tak ako v iných oblastiach, aj v poisťovníctve napreduje digitalizácia míľovými krokmi. Mnoho zmlúv je už možné uzatvoriť len „nepapierovo“, využíva sa uzatváranie zmlúv na diaľku, čoraz častejšie sa používa elektronický podpis. Záujemca si môže už sám porovnať poistenie vozidla, či nehnuteľnosti, cestovné poistenie a podobne – napokon túto možnosť ponúkame aj my na našej stráne.

Prečo je napriek tomu dobré využívať služby finančného agenta? Každá domácnosť má niekoľko poistných zmlúv (vozidlá, byty či domy, životné poistenie, poistenie zodpovednosti, prípadne poistenie súvisiace s podnikaním) a dobrý finančný agent sa vie postarať, aby ste ich mali všetky aktualizované a z pohľadu klienta najvýhodnejšie. Stretávame sa často s klientmi, ktorí si uzatvorili sami PZP a pri poistnej udalosti zistili, že riziko, ktorého sa poistná udalosť týkala je limitovaná plnením omnoho nižším, než čakali – stačilo im, že si vybrali najlacnejšie poistenie.

Pri poistení podnikateľov je služba finančného agenta nevyhnutnosťou, vzhľadom k náročnosti a potrebe výberu správneho krytia svojho podnikania – náš osobný život by mal byť rovnako dôležitý.